WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn drie ondernemers, ieder werkzaam in een andere branche, maar allen met hetzelfde probleem. Eén onderneming bestaat reeds 18 jaar en is werkzaam in de installatietechniek, de tweede ondernemer is 5 jaar actief in de ICT sector en de derde ondernemer is 2 jaar actief in interim-management, totaal verschillende ondernemingen dus. Toch kampen wij, net als andere ondernemers in onze netwerken, al jaren met hetzelfde probleem: de personeelsbezetting!  Het ene moment hebben we weinig werk, andere moment weer (te) veel en durven wij nieuw werk niet aan te nemen, wie kent dit niet! Wij vinden het in ieder geval moeilijk om ons personeelbestand steeds optimaal aan te passen aan de hoeveelheid werk.           

WAT ZIEN WIJ?

Wij zien sommige bedrijven schrappen in hun personeelsbestand, terwijl anderen hard op zoek zijn naar goed gekwalificeerde tijdelijke werknemers. En wat doen wij dan? Wij lenen vaak tijdelijke krachten van detacherings- en uitzendbureaus in, terwijl dat vaak niet lonend is. Hoge kosten, niet altijd gemotiveerd of goed genoeg geschoold personeel. Een opdracht laten lopen is een probleem, maar een opdracht niet goed uitvoeren is desastreus! Hoeveel houden we aan een opdracht over? En wat denken onze werknemers? Mijn baas heeft tijdelijk geen of weinig werk, wat zal hij met mij gaan doen, ontslaan? Zekerheid is belangrijk voor werknemers, het motiveert en stimuleert mensen hun banen goed te doen. Heb je er nooit over nagedacht, wat nu als een goede werknemer zijn baan opzegt? Centrale vraag: hoe kunnen we dit probleem eenvoudig oplossen?

EEN WIN-WIN-WIN situatie?

Volgens ons is Collegiaal inlenen van personeel de oplossing! Minder kosten als je even weinig werk hebt, meer omzet omdat je meer projecten durft aan te nemen met gezonde marges, meer tevreden werknemers! Wij gaan dit realiseren. Daarom hebben wij een platform laten bouwen voor alle bedrijven in alle branches:
                    
Bedrijvenvoorelkaar.nl
                    
Bedrijvenvoorelkaar.nl  biedt deelnemende bedrijven de mogelijkheid personeelsleden onderling uit te lenen of in te lenen, branche en functie gericht. Je maakt éénmalig een profiel van jouw werknemers en met één druk op de knop kun je aangeven of hij of zij beschikbaar is voor collegiale inleen. Zo kunnen collega bedrijven  jouw medewerker makkelijk vinden. En wat brengt het jouw werknemer? Baanzekerheid en nieuwe inzichten over het eigen beroep, dus meer professionaliteit.
SAMEN STAAN WE STERK!
Meld je daarom nu aan en start vandaag nog!
Succes met ondernemen!
Vriendelijke groet, 
Team bedrijven voor elkaar
?
Niet de info kunnen vinden die je zocht?
Stel hier je vraag